

Program Details Day 1: 17<sup>th</sup> April 2025 (Thursday)

5. Special note by Dr. Hammad Naveed (Pro Rector, UCP) 6. Shields distribution Venue: UCP Main Auditorium Building A  Tea Break & Networking Session Venue 1: Outside Main Auditorium Building A  Venue 2: Conference Room Building A  Post Tea Keynote Address:	Sessions	Start	End	Duration	Program				
Session 1  Opening Session  11:30  120 min  120	-	08:00	9.30	90 min	Conference Registration Open				
Session 2 Industry Talk/Panel Discussion  12:00  O2:00  O2:00  Today  12:00  O2:00  Today  O2:00  Today  O2:00  Today  O2:00  O2:00  O2:00  O2:00  O2:00  Today  Today  O2:00  O2:00  O2:00  Today  O2:00  O2:00  Today  O2:00  O2:00  O2:00  Today  O2:00  O2:00  O2:00  Today  Post Tea Keynote Address by Dr. M Azmat (Aston University, UK) from 12:00 PM to 1:00 PM  Post Tea Keynote Address by Dr. M Azmat (Aston University, UK) from 12:00 PM to 1:00 PM  Post Tea Keynote Address by Dr. M Azmat (Aston University, UK) from 12:00 PM to 1:00 PM  Venue: Main Auditorium Building  Lunch & Namaz Break  Venue: Common Room 2 <sup>nd</sup> Floor Building C  Parallel Paper Presentation: Business School	Opening	9.30	11:30	120 min	<ol> <li>Welcome note by Dr. Muhammad Athar Siddiqui, Conference Chair</li> <li>Online Address by Prof. Dr. Şerife Zihni Eyüpoğlu (Near East University, Turkey)</li> <li>Keynote Speech: Dr. Muhammad Shehryar Shahid (Associate Professor, Lahore University of Management Sciences)</li> <li>Keynote Speech: Mr. Zeshan Qureshi (CEO, Sparx Smartphones)</li> <li>Special note by Dr. Hammad Naveed (Pro Rector, UCP)</li> <li>Shields distribution</li> </ol>				
Session 2 Industry Talk/Panel Discussion  12:00  02:00  120 min  12:00 pM to 1:00 pM  2. Paper Development Workshop by Dr. James Fleck (Editor in-chief Technology analysis and Strategic Management Journal from University of Edinburgh) from 1:00 pM to 2:00 pM  Venue: Main Auditorium Building  Lunch & Namaz Break Venue: Common Room 2 <sup>nd</sup> Floor Building C  Session 3  03:00  05:00  120 min  Parallel Paper Presentation: Business School		11:30	12:00	30 min	Venue 1: Outside Main Auditorium Building A				
Session 3  O2:00  3:00  Lunch & Namaz Break Venue: Common Room 2 <sup>nd</sup> Floor Building C  Parallel Paper Presentation: Business School  120 min	Industry Talk/Panel	12:00	02:00	120 min	<ol> <li>Online Keynote Address by Dr. M Azmat (Aston University, UK) from 12:00 PM to 1:00 PM</li> <li>Paper Development Workshop by Dr. James Fleck (Editor in-chief Technology analysis and Strategic Management Journal from University of Edinburgh) from 1:00 PM to 2:00 PM</li> </ol>				
Session 3  O3:00 O5:00 120 min  Parallel Paper Presentation: Business School		02:00	3:00		Lunch & Namaz Break				
Presentations  Marketing HRM Entp. Finance Online Management Management of the Control of the Co	Parallel	03:00	05:00	120 min	Parallel Paper Presentation: Business School				

				Venue: UCP Building C Room 101 to 112 Board Room & Webinar Rooms for Online Paper Sessions
	05:00	05:30	30 min	Namaz Break, Networking & Interviews for Social Media Building C
Session 4  Day 1  Closing  Ceremony	05:30	06.30	60 min	Closing Speeches: Award/Certificates Distribution:  1. Best Paper Presentation of Each Track 2. Closing Remarks: Dr. Talha Zubair Ahmad Khan (Conference Secretary)  Venue: Main Auditorium Building A

Program Details
Day 2: 18<sup>th</sup> April 2025 (Friday)

Sessions	Start	End	Total Time	Program Structure
-	8:30	9:00	30 min	Conference Registration Open
Session 1  Case Study Competition (Sparx Smartphones)	9:00	11:00	90 mins	<ol> <li>Dr Mansoor Junejo, Head, Case Research Center, Sukkur IBA University (10 mins)</li> <li>Mr. Tauseef Bajwa, CEO TechnoGroove, Speech (10 mins)</li> <li>Case Study Presentations</li> <li>Best Case Awards (By Sparx Smartphones)</li> <li>Venue: Webinar Room, Building – C</li> <li>(Panel Judges: Dr. Mansoor Ahmed Junejo; Mr. Tauseef Bajwa; Zeeshan Qureshi, CEO Sparx)</li> </ol>
Session 2  Simulation Training Workshop  Trainer: Dr. Nuno Arroteia Assistant Professor Bradford School of Management United Kingdom	11:00	12:00	60 mins	Venue: Room 103

Session 2  SAP-ERP Training  Workshop  (Certify Me)	11:00	12:30	90 mins	Venue: Lab C-Building
Conference Closing	12:30	01:00	30 mins	Closing Speech from the Dean
Tea Break & Networking Session				Venue: Building C Lobby